Karlos

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0189 (L)
40-0189 (L)
Overige
Ja

Dit is Karlos, een leuke en sociale mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 augustus 2020. Karlos is een mooie slanke middenmaat met zijn 54 cm hoogte en 22 kg gewicht.
Echt een jonge hond zoals je een jonge hond graag ziet, deze Karlos. Hij is heerlijk speels en sociaal met andere honden. Karlos verblijft nu in een kleinschalige opvang op Lesbos en gedraagt zich uiterst vriendelijk en sociaal met de mensen, honden en katten die hij daar allemaal tegenkomt. Leergierig dat hij is, want hij beschikt ook al over enkele basiscommando’s! Wel heeft hij moeite om zijn voer te delen, dus hier zal hij begeleiding in nodig hebben.

Eindhoogte 54 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 augustus 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Karlos

Karlos

0TWzQ5JidTU
kRAcU1AzaWI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu