Karlos

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0189
40-0189
Overige
Ja

Dit is Karlos, een erg leuke jonge reu van een jaar oud (geschatte geboortedatum 1 augustus 2020). Karlos is een mooie slanke middenmaat met zijn 54 cm hoogte en 18 kg gewicht.

Echt een jonge hond zoals je een jonge hond graag ziet, deze Karlos. Hij is heerlijk speels en sociaal met andere honden. Karlos verblijft nu in een kleinschalige opvang op Lesbos en gedraagt zich uiterst vriendelijk en sociaal met de mensen, honden en katten die hij daar allemaal tegenkomt. En je ziet het al aan hoe hij uit zijn ogen kijkt, het is een pientere jongen! Die gaat zich vast heel snel en graag alles eigen maken wat zijn nieuwe baas van hem verwacht. Die krijgt hier vast een geweldig hond aan!

Eindhoogte 54 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 augustus 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Karlos

Karlos

MsUJGPi_bCY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu