Karissa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2536 (M3)
50-2536 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Toen ze amper een paar weken oud waren werden ze verloren gevonden. Zonder mama want waarschijnlijk wilde het baasje die wel houden. Gelukkig werden de kleintjes gevonden en mochten ze naar de opvang in Roemenië.

Inmiddels is kleine knappe Karissa klaar om de opvang te verlaten en naar haar eigen thuis te gaan. Er is niks wat ze liever zou willen dan een eigen baasje en een liefdevol thuis. Karissa is een knappe pup met een sociaal karakter. Ze speelt en ravot graag met haar broertjes en zusjes. Dat doet ze liefdevol. Karissa is een lief meisje en ze vindt de aandacht van de vrijwilligers ook erg fijn. Dan maakt haar kleine staartje overuren. Helaas is er veel te weinig tijd om met deze lieverds te knuffelen. We hopen ook dat deze kleine knappe lieverd snel naar Nederland mag vertrekken.

Karissa is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 maart 2024 en ze zal circa 45 centimeter hoog worden. (06/24)

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Karissa

Karissa

sdeuQe8zB4o
0JJiekA_F2M
9fILoi9cUBA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).