Kanelos

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0188
40-0188
Overige
Ja

Knapperd Kanelos is een zeer vriendelijk en rustig gecastreerd reutje van bijna vier jaar oud (geschatte geboortedatum 16 oktober 2017). Hij is een mooi middenmaatje met zijn 43 cm schofthoogte.

Kanelos gedraagt zich heerlijk ontspannen bij de vrijwilligers door wie hij wordt opgevangen op het eiland Lesbos. Hij vindt het allemaal erg gezellig zo met mensen, honden en katten om hem heen. Uiterst sociaal en vriendelijk gaat hij met alles en iedereen om. Hij geniet van een knuffel, doet een ommetje aan de riem en geeft de katten om hem heen gewoon de ruimte. Wat een lekker ontspannen manneke. Hij nestelt zich waarschijnlijk vrij soepel in een lekker warm mandje hier in Nederland. Staat dat misschien bij u voor lieve knapperd Kanelos?

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 oktober 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Kanelos

Kanelos

XLQeRutk8wU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu