Kalisto

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0435 (E)
40-0435 (E)
Onherleidbare mix
Ja

Kalisto is samen met zijn broertje en zusje gedumpt bij een voetbalveld. De vrouw waar wij mee samenwerken heeft geen shelter en zij is gedwongen om de honden op “straat” te voeren en te verzorgen. Ze heeft een plekje proberen te maken waar ze veilig waren, maar helaas zijn ze ontsnapt en is het Kalisto die is aangereden. Bij de dierenarts bleek dat zijn femurbot verbrijzeld was en het is verwijderd tijdens de operatie. Hij is inmiddels pijnvrij, maar je ziet het nog wel iets aan zijn manier van lopen. Volgens de dierenarts komt het helemaal goed en zal Kalisto geen last meer hebben van de breuk. U begrijpt wel dat het heel belangrijk is dat Kalisto zo snel mogelijk een veilig onderkomen krijgt. In Griekenland is dit niet mogelijk en daarom zou het zo fijn zijn als Kalisto een baasje zou krijgen. Een baasje die Kalisto alles wil leren, want lieve Kalisto kent helemaal niets. Volgens de vrijwilligster in Griekenland is Kalisto een echte sociale lieverd die geniet van menselijke aandacht, goed omgaat met andere honden en de katten die op straat rondlopen met rust laat.

Kalisto is een reutje met een geschatte geboortedatum van 5 februari 2024 en hij wordt ongeveer 55 cm hoog. (05/24)

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 5 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Kalisto

Kalisto

ofIY5o5EVos
apFaeFPBUTce
y0D0RLOu_pU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).