Juultje

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2429 (M3)
50-2429 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Knappe Juultje is een superleuk, lief en speels meisje dat in de opvang zit bij onze partnerorganisatie in Roemenië. Een onschuldig en vrolijk meisje dat zit te wachten op haar forever mandje zodat zij niet haar leven hoeft te slijten in een asiel. Samen met haar vader en zusje zijn zij naar het asiel gebracht. ”We willen ze niet meer!”  Onbegrijpelijk maar helaas de harde waarheid voor Juultje. Het lijkt ons dat Juultje vele harten zal veroveren met haar knappe uiterlijk en we zoeken een baasje dat Juultje gaat “opvoeden” zodat ze kan opgroeien tot een vrolijke, stabiele en vriendelijke meid!

Juultje is een teefje met een geschatte geboortedatum van 7 januari 2024 en we verwachten dat zij ongeveer 30 cm hoog wordt. (05/24)

Eindhoogte 30 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 7 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Juultje

Juultje

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).