Jonny

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0383 (M)
50-0383 (M)
Overige
Ja

Christi, 1 van de vrijwilligers vanuit Roemenië dacht 4 juni j.l. rustig een ommetje te maken op zijn fiets. Onderweg, in de middle of nowhere trof hij Jonny aan! Jonny was dolblij om eindelijk iemand op zijn eindeloze lange weg te zien en volgde Christi dan ook enthousiast naar het asiel. Een gevalletje, toeval bestaat niet! Na wat uitzoekwerk vanuit de chip die Jonny met zich droeg was de eigenaar te traceren en is die benaderd. Die heeft besloten afstand te doen van Jonny en heeft het paspoort overgedragen zodat wij een nieuw plekje kunnen zoeken. Jonny is een sociale reu met een geschatte geboortedatum van 9 september 2021 en hij is ongeveer 43 cm hoog.

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Jonny

Jonny

vt8UVijg5Vg
zPWg5o5VtT8
Q5WvXZPz8k0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu