Jumbo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1716 (M)
50-1716 (M)
Overige
Ja

Mogen we u voorstellen aan de knappe en lieve Jumbo?  Jumbo is samen met zijn al even lieve en knappe broertje Jerry begin juli gevonden op een parkeerplaats in de buurt van de opvang van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gelukkig maar dat deze twee kleintjes gevonden werden en meegenomen naar de opvang, want ze waren toen nog niet eens 3 maanden oud en waren dus volledig weerloos en kansloos in de buitenwereld.

Op de opvanglocatie in Roemenië wordt Jumbo verzorgd en is hij veilig totdat hij naar zijn eigen thuis mag, en we hopen dat dat moment snel mag aanbreken, want er gaat natuurlijk niets boven een eigen baasje bij wie een pup mag wonen en opgroeien.    Net als alle andere honden in de opvang in Roemenië wil ook die lieve, jonge Jumbo zo ontzettend graag verhuizen naar zijn eigen baasje(s), bij wie hij in alle veiligheid en rust mag leren wat een pup zoal moet leren en waar hij mag uitgroeien tot een fijn huisgenootje. Een baasje die hem laat weten dat hij geliefd is en die hem de tijd geeft om te leren zindelijk te worden, even alleen thuis te kunnen zijn, aan de riem mee te wandelen, etc.

Met de andere honden in de opvang kan Jumbo het prima vinden en hij gaat respectvol en speels met zijn soortgenootjes om. Op de video is goed te zien hoe lief hij is!

Jumbo is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 20 april 2023 en een verwachte eindhoogte van ca. 37 cm. (08/23)

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Jumbo

Jumbo

CHdR97fcYZE
W-HesuMCzCQ
sRPlyYp_0lA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).