Gereserveerd

Joy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1010 (A)
50-1010 (A)
Overige
Nee

Een lief, klein, vriendelijk, sociaal jong teefje is Joy ! Met haar “woeste” uiterlijk steelt ze je hart. Onbegrijpelijk dat mensen dit lieve meisje samen met haar zusje Lisa hebben gedumpt op een verlaten terrein! Gelukkig zijn ze gesignaleerd en in veiligheid gebracht door de vrijwilligers in Roemenië. We zoeken voor dit leuke meisje een fijne plek bij een baasje dat haar wil laten kennismaken met het leven buiten het asiel. Joy is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 25 juli  2022. We verwachten dat ze ongeveer 35 cm hoog wordt.(10/22)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Joy

Joy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu