Jordan

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0350 (E)
40-0350 (E)
Overige
Ja

Dit is Jordan! Een prachtig wollig jong kereltje! Tot nu toe heeft hij weinig geluk gekend in zijn korte leventje. Op straat geboren en nog steeds zit hij daar. Onze partnerorganisatie in Griekenland is zo klein dat zij geen veilige plek heeft voor Jordan en zijn broertjes en zusjes. Jordan “woont” in een verlaten huis met een afgezet stukje grond met een gammel hekje waar twee keer per dag iemand langskomt voor eten en drinken. We hopen daarom dat er snel een baasje voor hem opstaat die voor deze knapperd wil zorgen en hem alles wil leren. Alles is nieuw voor hem…. maar dat is ook een mooie uitdaging om samen aan te gaan!

Jordan is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 18 februari 2023 en een verwachte eindhoogte van 50 cm.(05/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 18 februari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid

Jordan

Jordan

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).