Johnny

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0351 (M)
50-0351 (M)
Overige
Ja

Johnny is een knuffelbeer, lekker zittend in je armen geniet hij van de aandacht! Ondanks dat hij op straat is geboren onder barre winterse omstandigheden is hij lief. En gelukkig veilig nu, veilig bij de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Hoe goed de zorg daar ook is, Johnny is veel beter af met een eigen plekje in een liefdevolle omgeving. Een plekje waar hij zichzelf mag zijn en mag opgroeien tot een evenwichtige hond. Johnny is vriendelijk en sociaal tegen mensen en andere honden.
Johnny is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 oktober 2021 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 48 cm.(05/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Johnny

Johnny

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu