John

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0737 (M)
50-0737 (M)
Overige
Ja

Mooie John! Prachtig zwart is hij met een wit blesje en witte pootjes. Maar prachtig zwart betekent in de honden wereld een kleinere kans op adoptie! Onbegrijpelijk is dat! Ook John zit al een poosje in de opvang bij onze partnerorganisatie in Roemenië en we zien dat zijn verleden niet fijn is geweest. John heeft dubbel pech want hij vindt omgang met mensen een beetje spannend maar laat het wel toe gelukkig, dus de kans is heel groot dat als hij een baasje krijgt die hem de tijd geeft en geduld heeft dit helemaal goed gaat komen. We zoeken voor deze leukerd een plekje bij mensen die hem in hun hart sluiten en voor hem willen gaan. John heeft een geschatte geboortedatum van 15 februari 2021 en hij is ongeveer 45 cm hoog. Wie sluit deze lieverd in zijn hart?(08/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

John

John

csoyOsQg-bk
wl7T6CzYcNA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu