Gereserveerd

John

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0289
40-0289
Overige
Nee

Een prachtig klein zwart ventje, dat is John. Samen met zijn zusje werd hij op de straten van Lesbos gevonden. Gelukkig vond zijn zusje gauw een lief baasje maar hij tot noch toe niet. We maken ons toch een beetje zorgen dat hij misschien niet helemaal de gewenste kleur heeft en daarom als pup moet opgroeien in het asiel, wat hij totaal niet verdient! Hopelijk ziet iemand hem staan, iemand bij wie hij een heerlijk puppenleven mag leiden en alles mag leren.

John is een reutje met een geschatte geboortedatum van 29 april 2022 en zijn eindhoogte is ongeveer 30 centimeter.(08/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

John

John

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu