Jelco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0009
50-0009
Overige
Ja

Jelco, een bescheiden mix reutje met een heerlijk zachte cremewitte vacht. Hij is 5 maanden oud, geschatte geboortedatum 2 april 2021, en we verwachten dat hij een mooie middenmaat wordt met zo’n 48 cm schofthoogte.

Dit lieve en nog wat bedeesde jochie verblijft nu bij een gastgezin in Nederland en ontdekt daar met kleine dappere stapjes dat het leven ook anders kan zijn dan hoe zijn start in Roemenië was. Zo loopt hij buiten al dapper mee aan de riem zonder erg onder de indruk te zijn van het verkeer en nestelt hij zich ’s avonds heerlijk tegen de voeten aan van een vertrouwd mens. Aan alles kun je merken dat Jelco niets liever wil dan iemands hond zijn, ergens bij wil horen en dan al de liefde geven die hij in zich heeft. Hij heeft daarin nog wel hobbeltjes te nemen, hij was het leven in een huis totaal niet gewend, werd namelijk samen met zijn broertje als afval gevonden in een vuilniszak. Wat je goed merkt, is dat Jelco zijn eerste weken tussen andere honden heeft doorgebracht. Hij is met zijn soortgenoten zeer sociaal en lief, speelt ook graag. Een al aanwezige stabiele hond bij degene die hem adopteert, zou Jelco’s aanpassingsproces waarschijnlijk wel kunnen versnellen.
In de korte tijd die hij nu in het gastgezin verblijft, heeft dit mannetje laten zien dat hij met rust, regelmaat en geen druk al het nieuwe steeds meer als veilig en normaal gaat zien en daar vandaan zijn vertrouwen opbouwt. Dat is een zeer dankbaar proces voor de baas die dit met hem gaat voortzetten. Je geduld en liefde wordt namelijk vaak driedubbel beloond met een enorm sterke, onverwoestbare band met de meest trouwe vriend die je je maar kunt voorstellen.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Jelco

Jelco

LrZHtEEqS3I
JId9xeqc-f4
caMOJeYkz_o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu