Jax

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0223
20-0223
Overige
Ja

Voor de prachtige en flinke knul, Jax zijn we op zoek naar een nieuw thuis. Door veranderde gezins- omstandigheden kan het huidige gezin van Jax hem tot hun spijt niet meer bieden wat hij nodig heeft: een rustige, voorspelbare woonomgeving. Ze hebben ruim 2 jaar voor Jax gezorgd en bij hen heeft hij zich met geduld en trainen ontpopt tot een lieve en sociale hond in huis. Zoals gezegd is er nu e.e.a. veranderd wat zijn weerslag heeft op Jax en is het beter om voor Jax een ander thuis te zoeken. Voor Jax is een rustige woonplek het fijnst en gezien zijn formaat en inmiddels door de omstandigheden wat teruggekomen onzekerheid plaatsen we hem liefst bij een gezin zonder kinderen of met kinderen vanaf 16 jaar.
Jax is een kalme en waakse hond, hij is heel lief voor volwassenen en geniet van zijn dutjes op een rustige plek. Hij loopt goed mee aan de lijn en ook los doet hij het bij de huidige eigenaren prima, maar bij nieuwe baasjes moet dit vertrouwen uiteraard eerst weer volledig opgebouwd worden en moet Jax zijn omgeving leren kennen. Ook kan hij prima een paar uurtjes alleen thuis zijn.

Jax heeft ook wat aandachtspunten waar zijn nieuwe baasje(s) mee aan de slag moeten gaan. Op drukke kinderen kan hij wat fel (uit angst) reageren. Aan de lijn kan hij naar andere honden fel reageren en ook dat komt voort uit de onzekerheid die hij momenteel laat zien.
Jax is gebaat bij een huis met een tuin waarin hij lekker kan rondscharrelen. Als de mooie Jax uw interesse heeft en u bent bereid om met geduld en genegenheid het vertrouwen te winnen van deze prachtige hond en hem te helpen in zijn onzekerheden, dan zal Jax laten zien wat een ontzettende lieverd hij is.
Jax is een gecastreerde reu met een geboortedatum van 15 december 2020 en hij heeft een schofthoogte van ongeveer 60 cm

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Jax

Jax

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).