Gereserveerd

Barry

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-9566
20-9566
Overige
Nee

Barry is een ongelofelijke knuffelkont, het liefst ligt hij bij zijn baasjes op schoot om geaaid te worden, ook de dochter in het gezin vindt hij een super geschikt kroel maatje. Hij heeft zijn basiscursus goed doorlopen en is hier met vlag en wimpel voor geslaagd. Op het speelveld vindt Barry alle hondjes leuk en gezellig. Aan de lijn is nog wat te trainen in zijn gedrag, hij kan dan namelijk soms uitvallen naar andere hondjes.
Lieve Barry kwam als kleine pup naar Nederland. Hij is hier liefdevol opgevangen door zijn nieuwe baasjes. Echter helaas door redenen buiten hem om zoeken we nu een nieuw huis voor hem.
Hij kan goed een paar uurtjes alleen zijn en is zindelijk. Barry zou graag een baasje krijgen wie lekker met hem op pad gaat, lange wandelingen, zoekspelletjes of nog een cursus wil volgen. Om daarna samen op de bank te kruipen en nog even te kroelen.
We zoeken voor Barry een huis, het liefst met tuin en voldoende wandel gelegenheid in de buurt. Hij kan bij kinderen geplaatst worden, we denken zelfs dat hij dit leuk zou vinden.

Barry is een gecastreerde mix reu geboren op 30 maart 2020. Hij heeft een schofthoogte van 40cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 maart 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Barry

Barry

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu