Gereserveerd

Jane

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1941 (M)
50-1941 (M)
Overige
Nee

Ontmoet Jane, een lieve en knappe zwarte hond. Deze kleine schat is gered van de straat in Roemenië en verblijft momenteel in een gastgezin in Nederland. Ze geniet enorm van het huiselijke leventje lekker warm bij de kachel. Bij het gastgezin leeft ze samen met andere hondjes en ze kan het daarmee goed vinden.

Jane staat bekend om haar sociale karakter en kan goed opschieten met zowel reuen als teven. Autorijden is voor haar geen probleem, dus ze zal graag met je op avontuur gaan. Bovendien is ze dol op kinderen en geniet ze van knuffelen. Ze is de perfecte metgezel voor gezinnen die op zoek zijn naar een trouwe en aanhankelijke viervoeter.

Geef Jane de kans om te laten zien hoe bijzonder ze is. Neem contact met ons op om een kennis te maken en geef deze vriendelijke hond de warme en liefdevolle thuis die ze verdient. Het is een genot om samen met Jane door het leven te gaan.

Jane is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum van 14 november 2020 en een eindhoogte van circa 30 centimeter.

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 november 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Jane

Jane

PWH6n10ymq8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).