James

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0159
40-0159
Spanielachtigen
Ja

James is een type setter zoals je ze regelmatig ziet op Lesbos. Hij is een gecastreerde reu van ca. 65 cm hoog. Zijn geschatte geboortedatum is 24 maart 2017

Een hond als James heeft de ruimte nodig en flink wat beweging. Jachthonden als James zijn graag samen met een baas. Het zijn honden die bedoeld zijn om wild op te speuren voor hun baas. Ze hebben daardoor vaak een alert karakter en doen graag iets voor je. Dat merkten we ook bij de foster waar hij nu verblijft. James kan daar zijn energie nu niet kwijt, het is geen plek waar hij tot zijn recht komt. Deze prachtige vent kwam wel ook al voor een aai en een knuffel bij ons, maar hij wil en verdient meer! James hoort bij een baas waar hij, na samen actief bezig te zijn geweest, volledig voldaan in zijn gouden mand uren gaat slapen. James droomt er stiekem bij zijn foster op Lesbos nu al wel van.

 

Eindhoogte 65 cm
Ras Spanielachtigen
Urgentie Urgent
Geboorte 24 maart 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes
Bij deze hond is Leishmania geconstateerd. Een chronische aandoening waarvoor hij/zij inmiddels wordt behandeld. Op onze website onder het hoofdstuk Adopteren/Medisch, kunt u hierover meer informatie vinden.
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

James

James

rjm0_ce6EmY
b3pAnZ_ZeW4
AjuZRX52tSc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu