Jade

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0535
10-0535
Overige
Ja

Ze kwam met haar zusje samen in het staatsasiel van Portugal terecht. Een plek waar de kans om daar ooit weer uit te komen minimaal is. Lieve prachtige Jade voelde zich verloren in de betonnen kennel. Gelukkig zaken vrijwilligers van onze partner organisatie dat de twee zusjes aan het wegkwijnen waren en namen ze mee. Jade toont nog iedere dag haar dankbaarheid. Jade is een prachtige enorm lieve dame die op vertederende wijze contact zoekt met de vrijwilligers. Ze doet dit respectvol zonder zich op te dringen. Ze is zachtaardig en sociaal naar alle vrijwilligers en ook naar de andere honden toe. Lieve Jade is een meisje wat slim is en zaken snel oppakt. We weten dat zwarte honden meestal over het hoofd gezien worden maar we hopen oprecht dat iemand valt voor dit intens lieve meisje. jade is namelijk een meisje wat alleen maar liefde geeft en hunkert naar een baasje.

Jade is een gesteriliseerde teef met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2021 en ze is circa 58 centimeter hoog.

Eindhoogte 58 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Jade

Jade

i8q6PwFlydU?feature=share
OO5yBFh-aFU?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu