Gereserveerd

Izzy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0085
40-0085
Onherleidbare mix
Nee

Wie dol is op knuffelen, heeft aan Izzy een perfect huismaatje! Dit dametje krijgt er niet genoeg van en komt voor een knuffelpartij maar al te graag bij je zitten. Izzy is drie jaar geleden als pup vanuit Griekenland geadopteerd door haar huidige baasje en door gewijzigde omstandigheden is het voor Izzy fijner als ze naar een ander thuis mag vertrekken. Haar huidige baasje gunt haar zoveel meer dan zij haar nu in de nieuwe situatie kan bieden en zegt dat Izzy een hondje uit duizenden is.
Izzy is echt een braaf hondje, ze kan goed alleen zijn en gaat dan heel graag in haar bench liggen, want dat ziet zij als haar veilige plek. Bij het baasje gaat ze er al in zitten als ze door heeft dat het baasje weg gaat. Ze krijgt daarbij wel altijd iets lekkers en daar geniet ze volop van. Via een camera kan het baasje zien dat Izzy vrijwel altijd rustig ligt te slapen totdat het baasje weer terug is. Andere honden vindt ze op afstand interessant. Als ze de hond meerdere keren heeft gezien is het helemaal goed. Izzy is niet agressief naar andere honden.
Dit geldt ook voor onbekende mensen, ze ontwijkt ze en bekijkt ze van een afstandje en als ze de mensen vaker ziet is het bekend en goed.
Ook is Izzy speels, ze speelt zowel met haar baasje of gewoon alleen, met een speeltje. Zoals wel meer honden, is Izzy bang voor harde geluiden, zoals van vuurwerk en onweer. Ze gaat dan trillen en zoekt steun bij haar baasje, haar veilige haven.
Kinderen vindt Izzy wat spannend, maar dat is omdat ze daar niet echt mee in aanraking komt, denkt haar huidige baasje. Sinds kort komt er wel af en toe een baby’tje aan huis en daar reageert ze heel rustig op, ook als de baby huilt.
Katten negeert ze over het algemeen en Izzy is ook gewend aan een kat in huis.

Izzy vindt auto rijden prima en ze heeft een aparte bak/mand voor zichzelf in de auto. Dit biedt haar wat comfort, ze gaat dan ook regelmatig rustig liggen slapen onder het autorijden.
Belangrijk om te melden is nog dat Izzy bij haar huidige baasje vers voer krijgt en daar doet ze het heel goed op. Ander voer leverde problemen op met haar darmen. Er kan dus met vers voer doorgegaan worden of wellicht anders langzaam overgestapt worden op ander voer denkt Izzy’s baasje.
Izzy is een mix teefje met een geboortedatum van 1 december 2020 en ze is ongeveer 45 cm hoog.

Eindhoogte 45 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2020
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Izzy

Izzy

lvCcB2QBrzY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).