Irinel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2358 (M3)
50-2358 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een innemend hondje is Irinel! Hij is graag bij je, het liefst op schoot, sociaal naar zijn kennelgenootjes, lief en vriendelijk in omgang. Allemaal leuke en goede karaktertrekken maar helaas zit hij nog wel in het asiel van onze partner organisatie in Roemenië. We zetten hem daarom in het zonnetje en hopen dat er een lief baasje is die denkt: “dit leuke kleine kereltje mag de rest van zijn leven bij mij doorbrengen, en ik ga hem laten kennismaken met alle nieuwe dingen in zijn nieuwe leven!”.
Irinel is onlangs door mensen afgegeven aan de vrijwilligers van het asiel met de mededeling dat hij niet meer gewenst is. Hoe triest is dat?

Irinel is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 2 juni 2023 en we verwachten dat hij ongeveer 35 cm hoog wordt. (04/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Irinel

Irinel

6-F7FQvsY2o
Z69gCsgXfok
47QefyXJzdc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).