Ira

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0178
40-0178
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

“Waarom je druk maken?” straalt goeiige en ontzettend lieve Ira met haar hele hoedanigheid uit. Wat een aangename rust en kalmte heeft deze 6-jarige mix teef. Ira’s geboortedatum is geschat op 14 februari 2015 en ze weegt nu 24 kg.

Ira is kalm en vriendelijk met alles en iedereen. Mensen, andere honden, katten: Ira is de goedheid zelve in de omgang. Ze vindt het heerlijk om ergens bij te horen, rolt op haar rug om haar buik vrij te maken om eens lekker geaaid te worden over haar volle zachte vacht. Ze kan dan haar geluk niet op, lijkt wel te lachen en geniet met volle teugen van het contact. En vindt Ira het even te warm, dan doet ze op haar eigen typerende rustige manier gewoon even een zwemmetje. Wat een levensgenieter!

Al met al denken we dat Ira een echte verrijking is in iemands leven, want wie wil er nou niet volop zen en liefde om zich heen?

Eindhoogte 50 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 februari 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De Mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij Mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Ira

Ira

2EROxFYIK5g
cuWZ-Aoq790

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu