Inter

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0180
40-0180
Overige
Ja

Inter, dat is de naam van deze vriendelijke, gecastreerde mix reu van 1,5 jaar oud (geschatte geboortedatum 27 maart 2020.). Hij is ca 52 cm hoog en slank met een gewicht van ca 14 kg.

Dit is een knul die geluk heeft gehad op Lesbos. Hij werd samen met zijn broer in eerste instantie door vrijwilligers gevoerd; Inter en zijn broer waren een soort van happy met zijn tweeën, zo op straat. Totdat bleek dat het toch een erg gevaarlijke plek was en Inters broer werd aangereden. Hij heeft het niet overleefd. De vrijwilligers op het eiland besloten toen toch dat voor Inters eigen bestwil het vrije, maar dus o zo gevaarlijke, leven op straat genoeg was geweest. Omdat Inter mensen gewoon leuk en lief vindt, liet hij zich makkelijk vangen en hij heeft het ook naar zijn zin in het gemeentelijke asiel van Lesbos. Daar is echter geen enkele kans op adoptie en daarom zoeken wij voor deze mooi vitale zwarte knul met zijn dankbaarheid uitstralende zachte ogen een fijn thuis in Nederland. Hij heeft tenslotte nog een heel leven voor zich. Wij gaan voor niet minder dan een leven vol veiligheid, geen zorgen over eten en liefde voor Inter.

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 maart 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Inter

Inter

ZnuU15TEwAU
V9Dq4EuPJN8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu