Inna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1481 (M)
50-1481 (M)
Overige
Ja

Het lot van Inna zou zo er zomaar voor kunnen zorgen dat Inna voor de rest van haar leven achter de tralies van het asiel moet blijven, maar hopelijk kunnen we voor Inna het tij keren. Als jong meisje werd zij ongeveer een jaar geleden van de straat meegenomen naar het asiel. Er is in al die tijd niemand geweest die Inna wilde adopteren. Inna is een bescheiden meisje dat een beetje onzeker is. Als ze je kent is het een blij, vrolijk en lief meisje. Aan vreemde mensen moet zij wennen maar ze draait met een zwiepend staartje rondjes om je heen, dus haar vertrouwen groeit nog steeds. De vrijwilligers vinden haar een lieverd. Eigenlijk te lief voor het leven in een asiel want ze wordt regelmatig door een kennelmaatje
”gedomineerd”. We zoeken voor dit leuke en mooie meisje een plekje bij een baasje dat onvoorwaardelijk van haar gaat houden en haar rustig laat wennen aan haar nieuwe leven.
Inna is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 29 maart 2021 en ze is ongeveer 55 cm hoog.(03/23)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 29 maart 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Inna

Inna

WbuYar1Nndg
4gjbX_9SCSk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).