Gereserveerd

India

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0709
10-0709
Onherleidbare mix
Nee

Dit prachtige meisje is afgegeven in het staatsasiel in Portugal. Een plek waar je helemaal niet terecht moet komen… laat staan als pup. Maar weinig honden verlaten namelijk het staatsasiel. Gelukkig zagen onze vrijwilligers in Portugal dit prachtige lieve meisje en namen haar mee naar de opvang in Portugal.

India geniet daar van hoe fijn het leven kan zijn. India is een knappe maar vooral ook hele lieve dame. Ze is sociaal en ze heeft een open en vriendelijk karakter. Ze gaat met de andere pups en honden in de opvang uitstekend om. Maar ook vindt ze het heerlijk om tijd met de vrijwilligers door de brengen. Als een trouw meisje volgt ze ze tijdens hun werkzaamheden braaf. Ze is graag met ze en vindt het leuk om een gehoorzaam meisje te zijn. Ze is tenslotte graag braaf. India is ook graag aan het spelen en chillen met de andere pups. Het is een feestje om haar te zien ravotten en spelen. Dat ze slim is merken de vrijwilligers aan hoe snel ze zaken oppakt. Ze leert ook al meelopen aan de lijn wat ze heel goed doet. We hopen dat ze snel naar haar eigen thuis mag vertrekken.

India is een teefje met een geschatte geboortedatum van 5 januari 2024 en ze zal circa 50 centimeter hoog worden.(04/24)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 5 januari 2024
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

India

India

zA0w1n0HwnM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).