Ikarus

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0514
10-0514
Overige
Ja

Dit kleine bolletje wol werd geboren in het staatsasiel. Zijn moeder, Alina, zette alles op alles om haar pups een goede start te geven in het asiel. Gelukkig mocht de hele familie snel intrek nemen bij ons in de opvang om in een rustigere omgeving aan te sterken. En mama Alina heeft een geweldige prestatie geleverd. Want kijk nou even hoe ongelofelijk knap Ikarus is! Met zijn spits opstaande oortjes lijkt hij op zijn moeder.

Ikarus speelt heerlijk met zijn broers en zusjes. Hij vindt het geweldig om over de opvang heen te lopen en de wereld zo te ontdekken. Ook hangt hij erg graag bij de vrijwilligers in hun armen. Kroelen doet hij enorm graag. Dit knappe mannetje is klaar voor een leven in een gouden mandje en zoekt dan ook een baasje om bij te mogen leren, groeien, spelen en kroelen.

Ikarus is een mix reutje. Hij is geboren op 6 januari 2022 en weegt nu ongeveer zes kg. We verwachten dat hij ongeveer 48cm groot zal worden.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 januari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Ikarus

Ikarus

G0j-SGpn_5g
iyKmGka1GNg
ZN2l3CUsj6I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu