Igor

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-0393 (M)
50-0393 (M)
Overige
Ja

Oud en de hoop verloren dat hij ooit nog in een zachte warme mand kan slapen voor het kleine tijdje dat lieve Igor nog heeft op deze aarde. Inmiddels heeft Igor reeds 7 jaar in de opvang op verschillende plekken gezeten en niemand is het gelukt om voor hem een liefdevolle mand te vinden. Wanhopig is hij en wij hebben ons hart verloren aan hem en gaan ons best doen. Igor heeft een wond die maar heel langzaam herstelt maar het ziet er steeds beter uit. Doordat hij al zolang in een asiel heeft gezeten is hij wat verlegen geworden in zijn omgang met mensen. Igor gaat supergoed met katten en andere honden. We zoeken voor hem een plekje waar hij de tijd krijgt om te wennen aan zijn nieuwe leven en waar hij zijn laatste tijd nog helemaal in de “watten” gelegd gaat worden. Maar wat Igor ook heel fijn zal vinden is en thuis waar al een hondenvriendje of hondenvriendinnetje op hem wacht, want behoefte aan een soortgenoot dat heeft ie.

Igor is een lieve reu met een geschatte geboortedatum van 1 oktober 2013 en een hoogte van ongeveer 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 oktober 2013
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Igor

Igor

B1J3YXIpRpI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu