Gereserveerd

Hunk

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2028 (M4)
50-2028 (M4)
Overige
Nee

Hunk is een prachtige Husky mix reu met schitterende blauwe ogen die iedereen betoveren. Hij is onlangs gered uit het staatsasiel en wacht geduldig op zijn ideale baasje.

Hunk heeft behoefte aan een baasje met ervaring en begrip voor zijn behoeften. Hij hunkert naar de duidelijke begeleiding die hij nodig heeft. 65 cm hoog en geboren rond 20 juni 2018 is Hunk nog jong en vol energie, klaar om nieuwe avonturen te beleven met zijn toekomstige baasje.

Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die net zo mooi van binnen is als van buiten, zoek dan niet verder dan Hunk. Geef hem de kans om te stralen en zijn liefde te delen met de juiste persoon die zijn behoeften begrijpt en hem voor de rest van zijn leven zal koesteren.(12/23)

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 juni 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Hunk

Hunk

vvrUQ2Gm5jI
vTTkAnXHzFA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).