Gereserveerd

Hope

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0376 (A)
50-0376 (A)
Overige
Nee

Hope, je denkt nou dat is een “hoop” hond. Maar in werkelijkheid is het een heel lief aandoenlijk klein meisje dat samen met haar moeder Tina en haar broertjes en zusjes gevonden is in een afgelegen gebied in Roemenië. Dat is toch geen goed begin voor zo’n jonge pup. Maar gelukkig werden ze ontdekt naar onze rescue partner organisatie gebracht waar ze direct de zorg kregen die ze nodig hadden. Mama heeft inmiddels haar forever home gevonden en nu is het de tijd voor Hope. Hope’s grootste wens is een forever home. Ze is een klein, vriendelijk, sociaal naar honden en mensen meisje. Zeg nou zelf, wie kan dit knappe pupje weerstaan? Wie heeft er plek in zijn of haar hart maar beter nog een plekje thuis waar jullie samen kunnen gaan genieten.

Hope is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 mei 2022 en een verwachte eindhoogte van circa 30 centimeter.(09/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Hope

Hope

Cmau646dr2U

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu