Hompy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-2568
50-2568
Onherleidbare mix
Ja

Wat een schatje is Hompy!

Hompy komt oorspronkelijk uit Roemenië waar hij in zijn uppie werd gevonden. Hij kwam terecht bij onze partnerorganisatie, daar was hij veilig maar het is natuurlijk niet een ideale plek voor zo’n kleine hummel. Gelukkig is deze knapperd inmiddels in Nederland.

Hompy vindt het echt heerlijk om aandacht te krijgen, een aai over zijn bol, een knuffel, dat is waar dit kleine kereltje echt blij van wordt. Hij kan goed met andere honden overweg en vindt het leuk om lekker met ze te spelen. Voor Hompy zoeken we een baasje die het leuk vindt om een jonge hond “op te voeden“, zodat hij helemaal bij het gezin gaat horen. Een liefdevolle plek waar hij meer dan welkom is, heel veel knuffels gaat krijgen en een heerlijke mand om in te slapen want dat is waar ook Hompy naar verlangt.

Hompy is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 21 maart 2024 en we verwachten dat hij ongeveer 35 cm hoog wordt.

 

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 21 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Hompy

Hompy

lKUzYqV_PXo
f2m593rCt9A
AzCMvYafnBA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).