Hiena

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0805 (M)
50-0805 (M)
Overige
Ja

Hiena! Een superlieve en aanhankelijke Greyhound mix teef met een geschatte geboortedatum van 10 september 2019. Ze is ongeveer 60 cm hoog. Deze lieverd kan echt enorm genieten van de aandacht van de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Hiena is helemaal klaar voor vertrek naar haar eigen mandje zodat ze samen met haar baasje kan genieten van de rest van haar leven en ze niet meer kou hoeft te lijden in de komende winter.
Hiena is gezien door de vrijwilligers tijdens een zoektoch naar “gedumpte” honden. Direct werd er ook gezien dat Hiena onlangs pups moest hebben gehad en gelukkig zijn deze pups ook gevonden. Het zijn Sorina, Silvia en Sergento en zij zijn inmiddels zo groot dat Hiena met een gerust hart kan vertrekken en eindelijk kan gaan genieten van een warme en liefdevolle mand.(09/22)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Hiena

Hiena

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu