Hera

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2469 (M3)
50-2469 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Net als alle andere honden in de drukke opvang in Roemenië wil ook die enorm lieve Hera zo ontzettend graag verhuizen naar haar eigen baasje(s), waar ze in alle veiligheid en rust mag leren en ontdekken hoe fijn het leven van een huishondje kan zijn. Een baasje die haar laat weten dat ze geliefd is en die haar de tijd geeft om zindelijk te worden, even alleen thuis te kunnen zijn, aan de riem mee te wandelen, zodat ze zich mag ontwikkelen tot een fijn huisgenootje voor de rest van haar leven. Ze hoeft gelukkig niet op straat te overleven en krijgt nu onderdak en verzorging maar een asiel is geen fijne plek voor een hond om lang te moeten verblijven. Hera is een prachtig hondje met een aandoenlijk lief kopje, waarmee ze al heel lief poseert voor de foto! Hera gaat goed en respectvol om met haar kennelgenootjes en geniet van een kroelmomentje, in de armen van een vrijwilliger. We gunnen haar iedere dag die kroelmomenten, dus hopelijk mag ze snel de reis naar een eigen thuis gaan maken.

Hera is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 november 2022 en ze is ongeveer 40 centimeter hoog. (05/24)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Hera

Hera

5v_WnysmSfw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).