Helmi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1146 (M)
50-1146 (M)
Overige
Ja

Al zes jaar wacht dit meisje op haar moment om het asiel te verlaten. Al zes jaar… we kunnen het bijna niet bevatten. Zij kwam samen met haar pups en haar zusje in het asiel, zij heeft zoveel honden zien vertrekken. Haar pups en zusje… ze werden allemaal gekozen. Maar Helmi niet… Helmi bleef achter. De vrijwilligers zien zo langzaam de lust in het leven bij Helmi verdwijnen. Helmi heeft nog nooit een baas gehad die haar zijn hond noemde. Nog nooit een warme mand, nog nooit een veilige nacht, nog nooit op een bank naast zijn baasje… wat gunnen we dat deze schat. Vooral na zoveel jaren wachten verdient dit meisje dat. Helmi is een vriendelijke, ietwat verlegen teef. Zij kan met alle honden prima overweg, ze probeert nooit in de weg te lopen. Zo overleeft ze al zeven jaar.

Helmi is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 5 december 2015 en zij is circa 40 centimeter hoog.(12/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 december 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Helmi

Helmi

MzhxM4YU_i4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).