Happy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0436 (M)
50-0436 (M)
Overige
Ja

Hoeveel pech kun je hebben! Ben je zo klein en verlies je je moeder al. De moeder werd voor de ogen van haar pups doodgereden! Gelukkig werden de puppy’s snel in veiligheid gebracht door onze partnerorganisatie in Roemenië.
Happy is samen met haar broertjes en zusjes in het asiel terechtgekomen. Een plek waar puppy’s om begrijpelijke redenen niet thuishoren. Inmiddels is Happy groot genoeg en heeft ze de benodigde entingen gehad om is ze klaar om een eigen mandje te vinden.
Happy is een vrolijk, sociaal, vriendelijk en ook een zeker meisje dat weet wat ze wil en blij wordt als ze mensen ziet. Samen lekker ravotten met de andere pups en oudere honden in haar kennel vindt ze ook erg leuk.
Happy is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 maart 2022. Haar verwachte eindhoogte is ongeveer 40 cm.(06/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Happy

Happy

dkP4EXs2r0o
UbrvXrcs4SM
KhVDStksCNQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu