Grey

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Spanje
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0738
20-0738
Onherleidbare mix

Thuis Maak kennis met Grey, een prachtige en lieve kat met een dito karakter. Grey is klein van stuk en heeft een zachte uitstraling. Hoewel ze aanvankelijk wat verlegen kan zijn, bloeit ze helemaal op zodra ze je vertrouwen heeft gewonnen. Ze volgt je graag overal naartoe en geniet intens van haar favoriete traktatie: natvoer!

Grey is een zeer schone en rustige kat die het heerlijk vindt om met andere katten te spelen. Ze heeft geen problemen met honden en voelt zich ook prettig in de buurt van kinderen. Haar sociale aard maakt haar een geweldige toevoeging aan elk gezin.

Grey’s reis begon op straat, waar ze op drie maanden leeftijd in een voederskolonie werd gevonden. Haar kwetsbaarheid en onwetendheid over de gevaren van auto’s en andere dieren maakten het noodzakelijk om haar snel in pleegzorg te plaatsen. Dankzij deze zorgzame omgeving kon Grey veilig opgroeien en zich ontwikkelen tot de lieve kat die ze nu is. Nu, op zeven maanden leeftijd, is Grey helemaal gezond en negatief getest op ziektes. Ze is klaar voor haar volgende avontuur: het vinden van een liefdevol thuis waar ze verder kan groeien en zich veilig kan voelen. Grey is klaar om haar nieuwe familie te vinden en hen te verrijken met haar zachtaardige en liefdevolle karakter.

Grey is een gesteriliseerde poes met een geschatte geboortedatum van 2 november 2023 en is circa 23 centimeter hoog. (06/24)

Eindhoogte 23 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 2 november 2023
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Grey

Grey

kXHYol31aY8
tX7DX6-8ozQ
2DyWyhq0-lI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).