Gretel

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2471 (M3)
50-2471 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldig knappe en vriendelijke meisje zoekt net als vele andere honden een fijn baasje. Een baasje die van haar houdt en waar zij voor de rest van haar leven bij mag blijven wonen en mag genieten van het leven als huishondje.
Gretel verblijft net als zijn haar broertje op een van de opvanglokaties van onze partnerorganisatie in Roemenië, waar zij samen met andere honden onderdak en verzorging krijgt, maar er gaat toch echt niets boven een eigen thuis. Gretel is rustig en vriendelijk en is blij als een vrijwilliger of verzorger wat aandacht voor haar heeft. Met de andere honden in de opvang kan Gretel het goed vinden, want ook zij is vriendelijk en respectvol naar haar soortgenootjes. We gunnen het dit meisje zo enorm dat zij dagelijks aandacht en liefde krijgt en we weten zeker dat zij zelf heel veel liefde te bieden heeft. Bij wie mag Gretel leren wat het leven van een huishondje inhoudt en ontdekken hoe ongelofelijk fijn dat leven kan zijn?

Gretel is een teefje met een geschatte geboortedatum van 12 november 2022 en zij is circa 40 centimeter hoog. (05/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 12 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Gretel

Gretel

SCRcx4-JqBI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).