Goldy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1994 (M)
50-1994 (M)
Overige
Ja

Stelt u zich eens voor: je woont als hondje heerlijk met wat hondenvriendjes en vriendinnetjes bij een baasje thuis. Je hebt een warme mand en je woont beschut en krijgt je dagelijkse verzorging. Je zou denken dat dat voor de rest van een hondenleventje mag duren. Helaas dacht het baasje van Goldy daar anders over toen hij ging verhuizen naar een ander land en al zijn hondjes harteloos bij een asiel af gaf. Een asiel waar de dieren weliswaar wat beschutting hebben en eten krijgen, maar wat voor huishonden zo’n enorm verschil is met hun vorige situatie. De winter doet nu zijn intrede in Roemenië en het wordt guur en koud, wat het voor de honden nog zwaarder maakt. Ook dit meisje zagen de vrijwilligers in een drukke opvang. Ze zat weggedoken en met een hopeloze blik te kijken. Wat werd ze blij toen de vrijwilligers de kennel binnenliepen en haar knuffelden. Dat is wat ze wil en waar ze van opbloeit. Dat is wat we haar iedere dag gunnen, heerlijk in een eigen thuis. Een thuis waar ze met liefde en geduld onthaald wordt en nog mag leren wat ze eventueel nog moet leren. Goldy hebben we dit mooie en lieve meisje genoemd. En niet alleen door de prachtige vachtkleur, maar ze heeft ook een hartje van goud en dat wil ze maar al te graag laten zien. Naar soortgenootjes en naar mensen is ze lief en aanhankelijk. Ze is rustig en niet opdringerig. Goldy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 januari 2023 en ze is ongeveer 35 cm hoog.(11/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Goldy

Goldy

-mf7Fp5Q8v4
uyKAErhlbXI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).