Golden

Poes

Kat verblijft in Nederland!

Griekenland
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0231 (E)
40-0231 (E)
Onherleidbare mix

Zie hier een Griekse schoonheid. Haar naam is Golden en dat is te danken aan haar mooie glanzende vacht. Dit meisje van net een jaar oud is zwervend op straat gevonden. Gelukkig heeft een vrijwilliger haar meegenomen en onder kunnen brengen bij een gastgezin. In dit gastgezin heeft ze kunnen ervaren dat het leven in huis heel fijn is. Ze is zeer aanhankelijk en lief voor haar verzorgers. Helaas kan ze daar door omstandigheden niet meer blijven. Wij zoeken met spoed voor haar een huis waar ze alle aandacht en liefde krijgt Een baasje bij wie ze lekker kan komen om te kroelen. Waar een lekker zacht mandje voor haar staat waar ze voor altijd van mag blijven genieten.
Mocht je eventueel kunnen fosteren dan is dit ook zeer welkom.

Golden heeft een geschatte geboortedatum van 5 juli 2023, ze is gesteriliseerd en heeft een verwachte eindhoogte van ca 25 cm.(07/24)

Eindhoogte 25 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 5 juli 2023
Ter adoptie

Meer informatie

Kat verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Medisch Niet bekend.
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Golden

Golden

dUztrYA-bhI

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).