Giulio

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1752 (M)
50-1752 (M)
Overige
Ja

Wat een pechvogel is Giulio! Samen met zijn broertjes en zusjes zit hij in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië.
Giulio is een ongelofelijk knap kereltje die het heerlijk vindt om met zijn kennelgenootjes te stoeien en te ravotten. Een lekker aaitje over zijn bolletje kan hij ook erg waarderen. We zoeken voor dit kereltje een plekje waar hij meer dan welkom is en hij rustig mag wennen aan zijn nieuwe huis en omgeving. We hopen zo dat dit heerlijk aandoenlijke mannetje niet zijn leven hoeft te slijten in het asiel!

Giulio is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 11 mei 2023 en heeft een verwachte eindhoogte van 35 cm. (09/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Giulio

Giulio

x4T9FQ1PAns

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).