Gigi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0603 (M)
50-0603 (M)
Overige
Ja

Deze prachtige verschijning met een prachtige naam, namelijk Gigi! Tijdens het bezoek van onze vrijwilligers in het asiel liepen ze haar tegen het lijf. Ze is in eerste instantie wat bescheiden, maar het asielleven valt haar ook erg zwaar. Dag in dag uit buiten verblijven is behoorlijk pittig voor zo’n jong meisje. Toen de vrijwilligers de tijd voor haar namen ontdooide ze al snel en had Gigi al heel snel in de gaten dat dit wel erg gezellig is. Ze genoot van de aandacht en fleurde binnen no-time op. We gunnen Gigi alle geluk en zien haar graag vertrekken naar haar eigen warme mandje.

Gigi is een teefje met een geschatte geboortedatum van 12 augustus 2022 en zij wordt vermoedelijke ongeveer 35 centimeter hoog.(04/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Gigi

Gigi

47-wrJQS0pY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).