Ghost

Kater

Kat verblijft in Nederland!

Nederland
marion@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0570
10-0570
Overige

Maak kennis met Ghost, een buitengewoon lieve kater met een bijzonder verhaal. Ghost is geboren in Portugal en heeft nu zijn weg gevonden naar een liefdevol fostergezin in Nederland.

Ghost is een echte stoere kater, stoer trotseert hij de straten rondom het huis van zijn foster en hij is niet snel onder de indruk. Ghost komt tijdens zijn wandelingen andere katten tegen, soms een hond en daarbijbehorende baasjes. En allen worden begroet.
Als Ghost niet lekker aan het wandelen is geniet hij echt enorm van aandacht van zijn fosterbaasje. Dit mannetje kletst graag met zijn fosterbaasje en haar dochterje. Hij ligt graag op de bank bij zijn baasje op schoot of gewoon gezellig samen.

We zoeken voor Ghost dus een plekje waar hij lekker naar buiten mag om daarna samen op de bank te gaan liggen en te kroelen.

Ghost is een ongelofelijk sociale gecastreerde kater met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2022.

Eindhoogte 20 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Kat verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Marion Hendriks

Ghost

Ghost

GXwDwIBAgp4
1fpHKzAb79g
pj1MtDCo3Aw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de kat welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren met animal in need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).