Georgi

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
vincent@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0673 (M)
50-0673 (M)
Overige
Ja

Georgi is een klein black and tan teefje. Helaas is zij samen met haar broertjes en zusjes in het asiel belandt en zij heeft het moeilijk met het harde leven in het asiel. Als jong pupje werd ze ter wereld gebracht en volledig aan haar lot overgelaten. Gelukkig wordt er goed voor haar gezorgd maar het is verre van een ideaal beeld voor een pup. Georgi is een lieve sociale kleine meid waar we heel graag een warme mand voor zouden willen zoeken. Een asiel is geen plek voor jonge honden en hopen dat zij snel een plekje kan vinden waar ze de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven. Georgi is nog een beetje verlegen, ze is het type “de kat uit de boom kijken”. Gelukkig is zij nog jong en zal ze hier vast nog veel van kan leren.

Georgi is een gesterilisseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 2 mei 2022 en wordt ongeveer 40 centimeter hoog. (08/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Vincent Schrijver

Georgi

Georgi

0R_DBIbNBYs
Xk21vCBXpYM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).