George

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0826 (M)
50-0826 (M)
Overige
Ja

Tijdens ons verblijf in Roemenië hebben we bij onze partner organisatie geholpen waar meer dan 1000 honden verblijven. We stonden perplex! Elke ruimte wordt benut en overal zitten honden, waaronder ook het nest met George en zijn broertjes en zusjes. Waar gaan we helpen en waar beginnen we in vredesnaam? Je wilt ze allemaal wel redden maar laten we vooral deze kleintjes niet vergeten die zo dadelijk met de herfst en wintertijd geen onderdak hebben en alsnog sterven van de kou.

Lieve George is een reutje met een geschatte geboortedatum van 3 juni 2022 en hij wordt circa 30 centimeter hoog.(09/22)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

George

George

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu