George

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0961 (M)
50-0961 (M)
Overige
Ja

Deze prachtige verschijning moest een bijbehorende naam krijgen, namelijk George! Tijdens het bezoek van onze vrijwilligers in het asiel liepen ze hem tegen het lijf. Hij was in eerste instantie wat bescheiden, maar het asielleven daar viel hem ook erg zwaar. Dag in, dag uit buiten verblijven is behoorlijk pittig voor zo’n jong kereltje. Toen de vrijwilligers de tijd voor hem namen ontdooide hij gauw en had George snel in de gaten dat dit wel erg gezellig is. Hij genoot van de aandacht en fleurde binnen no-time op. We gunnen George alle geluk en zien hem dan ook graag vertrekken naar zijn eigen warme mandje bij een baasje dat veel tijd voor hem heeft om hem die aandacht te geven waar hij zo naar verlangt.
George is een reutje met een geschatte geboortedatum van 15 augustus 2022 en hij wordt ongeveer 40 centimeter hoog.(05/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

George

George

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).