Gentle

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0635
10-0635
Overige
Ja

Onze vrijwilligers troffen dit intens lieve meisje aan, weggedoken in een vieze kleine betonnen kennel. Ze kwispelde voorzichtig toen ze langsliepen. Haar ogen waren hoopvol maar ze wist gewoonweg niet of ze klappen of een aaitje zou krijgen. Toen ze in de kennel naast haar op de grond gingen zitten kroop ze op schoot en in hun hart. Uiteraard namen ze lieve Gentle meteen mee naar de veilige opvang van onze rescue partner organisatie.
Lieve zachtaardige Gentle is werkelijk oneindig lief. Ze is inmiddels gewend aan het feit dan mensen ook lief kunnen zijn en geniet hier iedere dag van. Gentle is behalve lief ook een sociaal meisje. Ze speelt op respectvolle wijze met de pups in de opvang en laat ze zien hoe leuk het daar is. Alsof ze wilt zeggen “het is goed hier, mensen zijn hier lief”. Naar mensen is ze ook heel sociaal. Ze wil niet lastig zijn en wacht vaak tot ze haar roepen voor een knuffel. Het is ontwapenend om haar te zien groeien naar de fantastische hond die ze hoort te zijn. We hopen dat voor haar een geweldig lief baasje komt, want dat is Gentle ook… geweldig lief.

Gentle is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 14 augustus 2022 en ze is circa 45 centimeter hoog.(08/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Gentle

Gentle

-EBMwrMubMA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).