Galileo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0498
10-0498
Overige
Ja

Deze knapperd heet Galileo. Een bijpassende naam voor dit slimme mannetje. Helaas kwam hij al op vroege leeftijd samen met zijn zeven broertjes en zusjes in het staatsasiel terecht. Toen onze vrijwilligers deze kleintjes zagen konden ze niet anders dan ze meenemen naar onze partner organisatie.

Galileo geniet van het leven in de opvang waar hij de hele dag mag ravotten met andere honden, jong en oud. Ook zijn broertjes en zusjes zijn gelukkig in de opvang en daar ligt hij dan ook vaak samen mee te slapen, waarna ze uiteraard weer verder gaan met spelen! Dit mannetje is nog wat voorzichtig maar komt elke dag meer los. Hij kan erg goed met andere honden en vindt het leuk om dingen te leren en ontdekken.

Wie geeft dit lieve mannetje de warme plek waar hij veilig mag opgroeien en zich mag ontwikkelen?

Galileo is een reutje met een geschatte geboortedatum van 25 oktober 2021 en heeft een geschatte eindhoogte (schoft) van circa 55 centimeter.

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Galileo

Galileo

3c_fih6QwRg?feature=share
1yCLZQyOgCM?feature=share
ILCqy_aI7d4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu