Gagautza

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1935 (M)
50-1935 (M)
Overige
Ja

Mag ik u voorstellen aan Gagautza! De naam is wat lastig (maar gelukkig luistert hij daar nog niet naar!) maar wat een leukerd is dit weer! Kijk hem eens parmantig en gezellig op schoot zitten bij de vrijwilliger van onze partnerorganisatie in Roemenië. Gagautza is een gezellige sociale lieverd in de opvang waar hij nu zit. We hopen dan ook dat dit kleintje niet hoeft te leren hoe hij zich in de grote roedel honden moet handhaven én dat hij vóór de barre winter Roemenië mag verlaten. Dat hij zich snel mag nestelen in de armen van zijn nieuwe baasje en mag slapen in een zachte en warme mand!
Gagautza is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 1 juli 2023 en hij heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 38 cm. (11/23)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Gagautza

Gagautza

ahTDqW7LCmE
BZ0rj9A80h8
_SVKgRM5E6c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).