Fusco

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0390
10-0390
Podenco (mix)
Ja

Voor sommige zachte zielen is het leven best zwaar. Fusco zo heet deze lieve knul. Hij heeft zijn jaren vermoedelijk gesleten bij een jager. De stille getuigen zoals zijn afgevijlde tanden zijn daar het bewijs van. Helaas werd Fusco in het staatsasiel gedumpt. Een keiharde plek waar hij maar nauwelijks overleefde. Hij werd daar, als zachte en dus zwakkere ziel gegrepen door een aantal honden. Hij werd bij dit gevecht ernstig verwond. Gelukkig kon Fusco snel naar onze foster in Portugal. Fusco heelt daar langzaam verder in veiligheid. Fusco is een bescheiden enorm zachtaardige lieve knul. Hij is alleen maar lief en vertrouwt ondanks alles wat hij heeft meegemaakt nog steeds alle mensen en zelfs de andere honden. De vrijwilligers zijn ontroerd door de vergevingsgezindheid die Fusco laat zien. Hij is sociaal, lief en aanhankelijk en is dol op de vrijwilligers…op alle vrijwilligers want Fusco is enorm gek op mensen. Dit lieve mannetje is rustig van karakter, ietwat afwachtend. We zoeken voor hem het allerliefste baasje want Fusco is werkelijk de allerliefste hond en hij verdient niks minder dan dat.

Fusco is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 29 januari 2014 en hij is circa 52 centimeter hoog.

Eindhoogte 52 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 29 januari 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Fusco

Fusco

KEMORS109fs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu