Frizzy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
griselda@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1741 (M)
50-1741 (M)
Overige
Ja

Eenzaam en hinkend werd Frizzy in juni 2023 aangetroffen in een dorpje in Roemenië en meegenomen door een vrijwilliger naar de opvang van Mirela. Frizzy liep kennelijk al even rond in het dorpje, maar er was niemand die zich om hem bekommerde. Gelukkig zag iemand met hart voor dieren hem uiteindelijk wel, en bevindt Frizzy zich momenteel net als honderden andere honden in de opvang. Daar krijgt hij eten en beschutting, maar net als alle andere honden in de volle opvang in Roemenië wil ook die enorm lieve Frizzy zo ontzettend graag verhuizen naar zijn eigen, liefdevolle thuis, waar hij in alle veiligheid en rust mag leren wat een asielhond zoal moet leren om een huishond te zijn. Een thuis bij een baasje die hem laat weten dat hij geliefd is en die hem de tijd geeft om zindelijk te worden als hij dat nog niet is, om even alleen thuis te kunnen zijn, aan de riem mee te wandelen, etc. Hij is gelukkig van de straat gered, maar een asiel is geen fijne plek voor een jonge hond om op te groeien. Frizzy is een prachtig hondje met een mooie tekening op zijn kop. Frizzy gaat goed en respectvol om met zijn kennelgenootjes.
In de opvang werd ontdekt waarom hij hinkte toen hij gevonden werd: Frizzy was vermoedelijk aangereden door een auto en had een gebroken achterpootje, maar dat is gelukkig meteen behandeld door een goede dierenarts in Boekarest en zijn pootje is genezen. Nu is deze lieve knul meer dan klaar voor zijn eigen huisje!
Frizzy is een reu met een geschatte geboortedatum van 19 maart 2023 en een hoogte van 43 centimeter.(11/23)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Griselda Hollander

Frizzy

Frizzy

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).