Fred

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0496
10-0496
Overige
Ja

Als we je vertellen dat het asiel waar Fred binnen is gekomen een van de meest verdrietige shelters is in Portugal, snap je denk ik ook wel waarom Fred zo ongelofelijk blij was om onze vrijwilligers tegen te komen. Hij begroette ze alsof ze al jaren vrienden zijn en hij smeekte bijna om hem mee te nemen. Zeg dan maar eens nee, dat wil toch niemand. En gelukkig verblijft Fred nu sinds korte tijd bij ons in de opvang.

Fred is een ongelofelijke enthousiaste knul, want we al zeiden, hij begroet de vrijwilligers ongelofelijk vrolijk. Er gaat geen moment voorbij zonder kwispelende kont van Fred. Kroelen en spelen vindt hij fantastisch. En spelen met andere hondjes, daar geniet hij misschien nog wel het meeste van. Niet langer in een kenneltje zitten waar hij zijn kont nauwelijks kan keren, maar rondjes rennen over het terrein van de opvang met zoveel vriendjes dat je ze op 1 hand niet kan tellen. Voor Fred is het leven eindelijk begonnen.
Fred is een energiek kereltje, we verwachten dat hij het goed zal doen op de cursus en dat hij met veel plezier met zijn baasjes op stap zal gaan.

Het leven op de opvang is een feestje voor Fred, kan je nagaan hoe erg we hem een huisje gunnen met een eigen baasje en een eigen mandje om in te kruipen na een dag spelen.

Fred is een gecastreerd mix reutje geboren op 1 september 2021. We verwachten dat hij ongeveer 50cm groot zal worden.(04/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Fred

Fred

6kt0VFpKhWQ?feature=share
gjA_oA2eSto
bL6-BJxTvDk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu