Foy

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-1410 (M)
50-1410 (M)
Overige
Ja

Dit kleintje kwam als pupje van amper een paar weken oud in het staatsasiel in Roemenië terecht. Een plek waar maar weinig honden ooit nog uitgaan. Na drie maanden worden ze ingeslapen… ook de kleinste pupjes. Gelukkig zag Mirella ze en nam de kleintjes en de mama mee naar de privé opvang. Daar hebben de kleintjes inmiddels hun ellendige start mogen vergeten. Kleine Foy is een knap klein beertje met een innemend snoetje. Kleine Foy is een sociaal en lief knulletje dat graag speelt en ravot graag met zijn broertjes en hij kan met alle andere honden in de kennel prima overweg. Kleine Foy is ietwat bescheiden maar geniet van de menselijke aandacht die hij helaas maar zo weinig kan ontvangen op zo’n plek. Er zijn teveel honden en maar zo weinig vrijwilligers, maar gelukkig kon Foy vertrekken naar Nederland. We hopen dat dit kleine mannetje snel de opvang mag verruilen voor een warme mand en een geweldig thuis.

Foy is een reutje met een geschatte geboortedatum van 7 november 2022 en hij zal circa 50 centimeter hoog worden.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 7 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal
Adoptie medewerker

Foy

Foy

qcIsLf_RENI
r6DXTEon4mc
j8aFtWzW3II

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu