Flower

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1401 (M)
50-1401 (M)
Overige
Ja

Moederziel alleen liep ze over straat, kwispelend en met wanhoop in haar ogen liep ze voorzichtig met mensen mee… hopend dat ze mee met ze mocht. Maar iedereen liet haar achter. Gelukkig zag Mirela dit geweldige lieve meisje en twijfelde niet en nam haar mee. Nu verblijft Flower veilig in de opvang tussen vele honden. Ze is super sociaal, vriendelijk en lief en kan met alle honden uitstekend overweg. Maar wat dit meisje echt gelukkig maakt is wanneer de vrijwilligers even tijd hebben om met haar te knuffelen. Dan leeft lieve Flower helemaal op. Dit meisje is echt enorm zachtaardig en lief. Ze vindt het asielleven zwaar en hunkert echt naar een baasje. We hopen dat iemand haar ziet en ze snel mag vertrekken maar haar forever thuis.

Flower is een gesteriliseerde teef met een geschatte geboortedatum van 8 februari 2019 en ze is circa 52 centimeter hoog.(03/23)

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 8 februari 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Flower

Flower

4bEiFypdddg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu